Regisztrálj ingyen!

Budapest szabad dokkolású roller megosztója

BREEZY-BEE (Mi is ez)

A Breezy egy elektromos roller megosztó-bérlő app. Az egyes rollereket Breezy-bee-nek hívjuk, jelképünk is egy méhecske. A szolgáltatás dokkolás mentes, tehát a szolgáltatási területen belül, a tiltott tereket kivéve bárhol leparkolhatod. Fontos, hogy mindig szabályosan, másokat, a forgalmat, a város szokásos működését nem zavaró, vagy akadályozó módon parkold le a rollert.

Használata nagyon egyszerű: letöltöd a Breezy app-ot, regisztrálsz, az app segítségével szkenneled a Breezy-bee-n lévő QR kódot és már mehetsz is vele.

A Breezy-bee jól kiválthatja a rövid távú közlekedési formákat, háztól házig közlekedhetsz vele. Ha elegánsan öltöztél, vagy egyszerűen csak sietsz és nem akarsz megizzadni, tökéletes választás. Tömegközlekedéssel variálva gyorsan és fáradtságmentesen juthatsz el célodhoz.
Használatával a belvárosi motorizált közlekedés zsúfoltságát csökkentheted, óvod a környezeted, példát mutatsz a modern közlekedés legújabb formájára. Fontos szempontunk, hogy városunk még élhetőbb legyen, kevesebb autóval a belvárosban, mégis gyorsabban elérhetővé téve uticélunkat.

Miért pont méhecske? Mert szorgalmas, kitartó, összetartó, egymással törődő, és szerves része a természetnek.

Nyitási díj: 300HUF (bruttó)

Bérlés ára: 50HUF/perc (bruttó)

Parking: 15HUF/perc (bruttó)

BEE-BÉRLET

Bee bérleteink:

Bee100

100 percet kapsz bruttó 33 Ft/perc áron, azaz összesen 3300 Ft-ért

Bee200

200 percet kapsz bruttó 29,5 Ft/perc áron, azaz összesen 5900 Ft-ért

Bee400

400 percet kapsz bruttó 25 Ft/perc áron, azaz összesen 9900 Ft-ért

                                

Segítünk! (GYIK)

Zümm (hírlevél)

Hogy mindig értesülhess legfrissebb akcióinkról, híreinkről, bérleteinkről, regisztrálj hírlevelünkre:

Galéria

Kapcsolat

Viber

Messenger

Email: info@breezy.hu

számlázással, szolgáltatással kapcsolatos problémák: costumerservice@breezy.hu

 

 

Red zone // piros zóna: Only for using the kick-scooter. You cannot close the ride / stop the renting. // Csak haladni lehet, parkolni és lezárni a bérlést nem.

Yellow zone // sárga zóna:
You can use the kick-scooter and park for 15 HUF/minutes, but you cannot close the ride / stop the renting. // Haladni és parkolni lehet (15 Ft/perc), lezárni a bérlést nem.

White zone // fehér zóna: in this area you can close the ride / stop the renting and park for 15 HUF/minutes, and you can use the kick-scooter // haladni, parkolni (15 Ft/perc) és lezárni a bérlést egyaránt lehet